Nöjesguiden “Illustrera din stad”

Winner
Winner

Jag har aldrig vunnit något (förutom Eriks hjärta), så när jag fick beskedet att jag hade vunnit Nöjesguidens illustrationstävling trodde jag inte att det var sant. Så fruktansvärt glad att jag knappt står ut. Det känns så fint att vinna en tävling i ett ämne som jag vill jobba inom, känns som världens bästa push och support. Ska fira med att dricka öl med klasskamrater. Så bra dag.

Posted in Illustration

 1. Hejsan.

  Jag undrar om det är okej att vi lånar en bild av dig så vi kan tipsa om din blogg på vår hemsida? Vänligen hör av dig till mig via mail om du godkänner detta.

  Hälsn,
  Helena

  Eloge Magazine

 2. hej, jättefin blogg du har! i vilket program redigerar du dina bilder( tittade på din gamla blogg också och såg ett par rätt ljusa bilder som var otroliga)

 3. Wow! Grattis!!
  Hittade precis din blogg och är så himla glad för det! :)
  Du verkar vara en jättehärlig person och du är grymt duktig!
  Vad fotar du med för kamera? :) (Sorry om du fått den frågan 1000 gånger)
  Kram från en nybliven follower.

Your email address will not be published. Required fields are marked *