I Lägenheten

Hemma
Hemma
Hemma
Hemma
Hemma

Det är en vecka sedan jag kom till Göteborg och packade upp mina medtagna ägodelar i den nya lägenheten. Det behövs knappt nämnas att jag redan känner mig lättad och bekväm i mitt nuvarande hem, något som jag saknat det senaste året. Köksfönstret har fyllts av karameller, kryddväxter och annat matnyttigt som uppskattas under mörka höstkvällar och krisande morgnar, medicin som slår ut de värsta svackorna.

Nu på måndag börjar min utbildning på HDK, nervositetn har börjat lägga sig men det pirrar fortfarande i armar och ben var gång tanken rör vid faktumet att jag börjar något ganska stort om mindre än en vecka. Jag har redan tjuvstartat några projekt nu under sista veckan av ledighet (se sista bild), men resultatet får ni se imorgon. Jag tror det här året kan bli något helt fenomenalt.

Posted in Home

  1. It seems to be such a nice place. The light is beautiful, so relaxing. And good luck for your new studies, i’m sure it will be awesome !

  2. åh jag börjar också på HDK nu! eller nja, det blir i och för sig inte förrän på våren. Jag har precis börjat läsa bildlärarprogrammet. Då är vi inte på HDK förrän i vår.

    Vad är det du ska läsa?

Your email address will not be published. Required fields are marked *