Bye Malmö

Bye Bye
Bye Bye
Bye Bye
Bye Bye
Bye Bye
Bye Bye

Nu i helgen så packade jag ihop lägenheten i Malmö och passade på att åka till Drewex, världens bästa konstnärsbutik, och köpa på mig ett litet lager med pennor och penslar. Kan ju vara bra att ha när jag ska börja på HDK nu i September. Jag köpte bl.a. fler tjocklekar av mina favoritpennor Multiliner Copic och ett finfint fodral.

När vi väl packat ur lägenheten och sakta såg Malmö försvinna bakom oss kände jag mig extremt lättad. Jag har gett Malmö så många chanser, men var gång har jag fått en smäll på käften. Tillslut gav jag upp att ens försöka låtsas att jag gillar Malmö (det värsta var när en person på vår gata sköt sig genom huvudet).
Så igår bestämde jag mig för att göra ett riktigt avslut på detta hemska år och teckna ett farväl. Om mindre än en vecka flyttar jag till Göteborg, och var gång jag inser att jag verkligen ska få bo i Sveriges bästa stad blir jag alldeles fnipprig av glädje. Men farväl Malmö, hoppas vi aldrig ses igen.

Posted in Lettering

  1. tråkigt att malmö inte behandlade er väl! själv har jag en väldigt ambivalent relation till malmö, tycker det är en fantastisk stad på många sätt men lite svår på andra. lycka till i göteborg!

  2. Fnittrig är faktiskt ordet för vad jag känner inför att bo i Göteborg. SÅ KUL att du också ska dit, skönt att lämna hat-staden! Jag gillar att din blogg flyttat och vaknat till liv igen

  3. Åh vad synd att du inte tyckte om Malmö. Personligen är det inte en stad för mig, men den har sina ljusglimtar. Hade i alla fall hellre flyttat till Göteborg, så ha det fint där och hoppas vi får hänga med på många äventyr!

  4. Kalligrafi är min nya favorit. Tänker mig att jag ska bli sjukt bra på det någon gång (men det finns det ju mycket som man ska). Gillar din humor här. Att använda ett gammalt snirkligt sirligt vackert skrivsätt till att säga “fuck off”. Tänk om man kunde vara lika snitsig när man talade.

    Lycka till i Göteborg.

Your email address will not be published. Required fields are marked *